Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Pitabröd med kål och grönsaker och så.Tänkte premiärlaga pulled pork i helgen. Googlar på recept, men hittar inte riktigt "de perfekta" tillbehören. Hjälp mig! Hur, och tillsammans med vad, äter ni pulled pork?
Tänkte premiärlaga pulled pork i helgen. Googlar på recept, men hittar inte riktigt "de perfekta" tillbehören. Hjälp mig! Hur, och tillsammans med vad, äter ni pulled pork?
Surdegsbröd, gärna picklad rödlök, gärna olika former av kål (svartkålschips, kryddig cole slaw-ish el dyl).
Rallarhalvorna har jag inte koll på, men något någorlunda mjukt, halvgrovt surdegsbröd (inte som typ finska nästan svarta bröd, för det är så svårt att äta väluppfostrat om man tänker sig att man ska ha en massa pulled pork och annat på). Sen äter jag med kniv och gaffel snarare än med händerna.Surdegsbröd har jag aldrig tänkt på, men det låter ju som att det skulle sitta som en smäck! Typ fazers rallarhalvor eller liknande då?
På tal om svartkål, vad gör man med den egentligen? Tycker mest den blir seg och svårtuggad när jag har lagat den, som att äta gräs eller löv. Jag har då blandat den i en wok eller liknande, och stekt ganska snabbt.
Uppenbart så förstod du nog frågan eftersom du gav ett uttömmande svar. Tack!Jag förstår inte frågan riktigt, det är som att fråga "vad äter ni till kött?" Pulled pork kan ju smaka väldigt olika beroende på tillagning och smaksättning. Pratar vi carnitas så är det ju mer texmex vilket jag tycker passar bra som alternativ till köttfärs och tortillas i olika former medan barbecuekryddad pulled pork passar bättre till kanske potatisbaserade rätter, friterad potatis, eller sötpotatis, potatisgratäng eller tja...jag använder tex barbecuemarinad till långkokt kött som jag äter till ris eller couscous, grönkål, majs, syltlök, creme fraishe, tomater etc tex.