Bukefalos Vad händer när man rapporterar ett inlägg?

Vinterbad

Trådstartare
Jag har sett ett inlägg i en tråd som jag har tagit mycket illa vid mej av (ett skämt som är oskyldigt i sej men är i fruktansvärt fel sammanhang). Jag har rapporterat inlägget och jag hoppas att det ska tas bort. Vad händer sedan?
 

Gunnar

Moderator
En rapport kommer in till en gemensam plats som alla moderatorer har tillgång till. Om det är ett "enkelt" uppenbart "problem" tar någon normalt tag i det direkt.

Om det inte känns uppenbart brukar vi vänta så att den som är huvudansvarig för det specifika forumet får se rapporten. Det kan vara så att liknande rapporter kommit tidigare och då är det bra om de löses på liknande sätt.
Ibland startar vi en liten diskussion om hur vi skall hantera det hela.

Vanligen gör vi något inom ett dygn, men ibland kan det ta längre tid, framförallt om vi behöver diskutera mera och kanske se hur något utvecklar sig eller hur en användare fortsätter eller inte fortsätter.

Den som rapporterar får normalt ingen information om hur vi hanterat rapporten oavsett om vi raderat inlägg, varnat användare, bannat användare eller valt att hellre fri än fälla.
 

Just nu

Hästfolk

Hästvård

Träning

  • Födda 2016

Utrustning

Hästavel

  • Föl 2017

Tävlingsgrenar

Forumstatistik

Trådar
440 608
Inlägg
8 407 881
Medlemmar
25 258
Senaste medlem
gummibjorn06

Allmänt

Hem & Hobby

Barn

  • Vinterföräldrar 2019/2020

Hund

Katt

  • Kattsnack #6

Andra Djur

  • Hönstråden

Bukefalos

Hästnyheter

Upp