Anläggning Är detta priset rimligt för denna stallplats?

Lokalen momsad? En specifik lokal kan inte vara momsad. Att något är berättigat till moms är knutet till ägaren av företaget.
Om man som privatperson hyr stallet så kan hen inte hålla på med momsavdrag om hen inte har företag själv. Och att hyra ut så många ställplatser utan företag är olagligt hur man än vrider och vänder på det.
Här kostar lösdrift i skjul från 3000kr i månaden om det ska vara vitt. De tjänar knappt på det, typ 500 i månaden.
Jag skrev om den inte är momsad. Självklart kan en lokal där det bedrivs verksamhet vara momsad. Beror på typ av verksamhet osv.
 
2 miljoner och 4.000 i månaden? Vilket bolag lånar ut så? Det skulle jag gärna anlita! Hur många år ska inte det avbetalas?

Och den delen av spill som man sopar bort i form av damm/boss kommer att finnas oavsett hur bra det hanteras. Du kanske tänker på silage? Det är ju annat ta än hö = mindre boss
Tja de flesta banker jag sett lånar ut till 1-2%. Men du kanske mest kör smslån? Klart det tillkommer amortering men det är en avbetalning.

Om du läser tråden ser du vad vi pratar om.
 
Jag betalar i Halland nära Göteborg 3800 och då ingår alla fodringar 7 dgr i veckan. In och utsläpp vardagar. Rullande schema på helgerna. 15 kg hösilage och 6 spån. Stort jättefint ridhus paddock men jag får skritta typ 20 minuter för att komma till skogen men vi har en väldigt stor och bra "naturbana" 🤣 bakom stallet med skog och sand och stockar mm där man kan galoppera och hoppa.
Var stor du någonstans? Letar i Göteborgs/övre Hallands området
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp