Gnägg Annonsera mera V

Jag tyckte väl mest att det var lite udda att den beskrevs som just "tävlad" på den nivån. Kollade tdb och den har startat 3 LC, det är allt.

Den kostar 75, inget halvblod. 13 år. Men vem vet, för någon är det kanske ett kap 😉
Jag blir lika förvånad varje gång jag ser på hästannonser. Priserna är höga på de flesta hästar av ridhästmodell. De behöver inte ens vara tävlade bara de är snälla och hyfsat grundridna.
Att betala närmare 100.000 för en schysst hobbyhäst för lättare tävling är inget konstigt.
 
Jag så en annons om en ägare som sökte en kamikazepilot till sin häst som hittills inte gått att rida in. Ägaren skriver att man bör ha dubbla livförsäkring, typ.

Ett svar är från en mamma som tycker att hennes dotter i yngre tonåren kan passa :eek::(:confused:
Ska vi gissa att det är en mamma som inte kan något om hästar själv utan fått höra att dottern är så duktig på ridskolan och att dottern därför får rida svårare hästar/flytta upp en grupp.
 
Jag tror tyvärr det ligger i att vissa inte förstår hur farlig en häst faktiskt kan vara. Även om en häst inte menar att skada någon så är det ett stort djur med mycke muskler.
Då har de inte mött en häst. Ever. Alltså, jag gillar hästar men möter man en "vanlig" häst i storlek så känner man sig lätt ynklig i förhållande till storleken :grin:
 
Då har de inte mött en häst. Ever. Alltså, jag gillar hästar men möter man en "vanlig" häst i storlek så känner man sig lätt ynklig i förhållande till storleken :grin:
Ja du man undrat ju vad vissa tänker helt klart. Är bara att läsa en del bukefalisters erfarenheter för att undra om vissa personers hjärnkapacitet ligget på minus.
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • En vecka kvar

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp