Konservera för nybörjare

Jag har precis använt sista burken tomater från 2019. Glad över att de är helt lika de burkar jag åt hösten 2019. De gjorde jag i ugn på 125 grader. Att ha 100% steril process är viktigast för sådant du vill äta kallt, eftersom eventuella bakterier dör vid tillagningen, har jag lärt mig.
 
Finns det någon särskild anledning till att du fryser in det?
Jag tänkte att just snålröra kunde vara en enkel grej för mig att börja med, innan jag testar andra saker.

Jag fryser just för att jag inte tryckkonserverar.
 

Liknande trådar

  • Artikel
Dagbok Jag kände mig så jävla pepp på att få sätta tänderna i husrestaurering och trädgårdsomvandling inkl odling så att jag nästan dreglade...
Svar
1
· Visningar
1 183
Senast: skiesabove
·
Hästmänniskan Hej! Lånar nick från en kompis, jag har inte skrivit här förut men läser ibland trådar och tycker många får bra tips. Har hästar i ett...
Svar
10
· Visningar
2 408
Senast: Spike
·
Relationer Har tänkt lääänge nu att jag måste skriva av mig här på buke åter igen för att få lite råd från kloka individer. Jag har varit singel...
2 3
Svar
58
· Visningar
11 662
Senast: LovingLife
·
  • Artikel
Dagbok Solen lyste säkert på dig Soljävel Och jag skakar sönder Allt jag rör vid Du rör och går Rörochgårutanattfällaentår När du...
Svar
2
· Visningar
1 610
Senast: Tofs
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 29
  • Vildkattungar
  • Valp 2023 -den andra

Hästrelaterat

  • Hingstval 2024
  • Ridskoleryttare
  • Vad gör halvblodsägare?

Omröstningar

  • Burkfisk
Tillbaka
Upp