Jag gjorde förresten en vegetarisk lasagne i lördags, med massor av morötter, röda linser, keso och spenat. Åts till lunch igår med en grabbnäve grönsaker ur frysen nedhystade i lådan på morgonen.
Sedan, samma dag, fick jag hybris och försökte göra morots- och svarta bönbiffar. De blev visserligen väldigt goda, men otroligt fula, lite brända och ville inte alls hålla ihop. Men jag fick ihop några små (som mest ser ut som stora platta köttbullar) varav hälften ska ätas till buljongkokt basmatiris, haricots verts och en kall sås på turkisk yoghurt och sriracha till lunch idag. Längtar faktiskt redan, fast jag just nu sitter med overnight oats med hallon och blåbär framför mig...
Sedan, samma dag, fick jag hybris och försökte göra morots- och svarta bönbiffar. De blev visserligen väldigt goda, men otroligt fula, lite brända och ville inte alls hålla ihop. Men jag fick ihop några små (som mest ser ut som stora platta köttbullar) varav hälften ska ätas till buljongkokt basmatiris, haricots verts och en kall sås på turkisk yoghurt och sriracha till lunch idag. Längtar faktiskt redan, fast jag just nu sitter med overnight oats med hallon och blåbär framför mig...