Vågar jag äta maten?

Wille

Trådstartare
Jag gjorde en färssås för 9 dagar sedan. Den innehåller bl.a. grädde. Törs jag äta den nu?
 
Jag hade luktat och smakat, känns det okej hade jag ätit.
Jag kan ha fel, men tycker att jag läst att tillagad mat med bakterietillväxt inte alltid varken luktar eller smakar konstigt.. jag hade som sagt inte chansat, men hade å andra sidan inte heller låtit mina rester bli nio dagar gamla. Så är helt emot matsvinn, men skulle inte rekommendera nån annan att äta 9 dagar gammal mat heller.
 
Hade ätit efter koll.
Upp till en vecka äter jag utan att fundera på saken. Som regel går det bra flera dagar till om det stått ordentligt förvarat och inte håller känsliga ingredienser.
 

Liknande trådar

Mat Till helgen ska jag, mamma och äldsta sonen till Liseberg, på hotell och ha mysigt. Vi har missat att boka mat på hotellet, Hotell...
Svar
7
· Visningar
430
Senast: Kirre
·
Mat Följer ett program där man kommer hem till privatpersoner som gör en 3-rätters meny. Det programmet finns i Sverige också i nästan samma...
6 7 8
Svar
140
· Visningar
4 304
Senast: hastflicka
·
Mat Nästa vecka kommer jag behöva äta en rejäl måltid lite snabbt på eller alldeles i närheten av centralstationen i Stockholm. Jag har...
Svar
9
· Visningar
755
Senast: zarmino
·
Mat Jag blir så förvirrad. Hoppas att Buke kan ge mig klarhet. Vad är egentligen den där processade maten man ska undvika om man vill vara...
2 3 4
Svar
60
· Visningar
4 243
Senast: Askvind
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Vikten av unghästbete
Tillbaka
Upp