Övr.Allmänt Adventskalendertråden 2020

Jag hade nog hellre fått fler med samma ändå, ett värmeljus håller ju inte så länge och en har väl gärna flera små ljus tända samtidigt, då föredrar jag samma doft gärna ^^
Jo, fast lite fler än 3 dofter skulle det nog ändå kunna vara.

Ikea har ju sådana värmeljus i massor av dofter så göra en själv kanske?
Har funderat på det, det finns ju sådana där färdiga kalendrar man kan fylla själv. Kanske blanda med lite olika saker, te, kaffe, ljus, diverse kosmetika, något gott. Problemet är bara att då krävs det lite planering och då tenderar det ibland att bli långt mellan tanke och handling för mig :p
 
Jag och min bästa vän utbytte födelsedagspresenter förra veckan och det visade sig att vi hade köpt varsin tekalender, fast i olika format :laugh: Så jag kommer att ha en tekalender från Nabo i år, och ska även köpa mig en lite finare chokladkalender tror jag.
Visa bifogad fil 58251
Köpte också den tekalendern idag, som bonusbelöning till min snälla granne som låtit min häst bo där tillfälligt. Jag kollade inte på alla "luckorna" men av det jag såg så blev jag rätt sugen på den själv! Väldigt snygg förpackning också.
 

Mineur

Moderator
Köpte också den tekalendern idag, som bonusbelöning till min snälla granne som låtit min häst bo där tillfälligt. Jag kollade inte på alla "luckorna" men av det jag såg så blev jag rätt sugen på den själv! Väldigt snygg förpackning också.
Ja, verkligen fint förpackad! Har inte tjuvkikat på smakerna alls faktiskt, men det låter ju lovande!
 
Jag körde Maria Åkerbergs kalender i fjol och tyckte den var bra :) ganska dyr dock. Vet inte om de har en i år igen?
Ska nog sikta in mig på en kaffekalender i år.
 
Hade en dumlekalender förra året köpt på mitt Ica för typ 70 spänn. Tror det blir likadan i år om jag inte springer på Malmö chokladfabriks kalender eller något liknande :)
 
Den här tråden påminner mig om att jag måste börja hitta på saker till våran kalender... :idea: Jag och maken har en liten tradition att ha en gemensam, egengjord kalender varje år där vi köper småsaker som är kul eller bra att ha. Köper hälften var.
Tycker de färdiga man köper ofta är hutlöst dyra? Sådär 1000 kr för en grötkalender eller något annat som mest är fyllt av reklam-prova-på-förpackningar... :cautious:
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

  • Annonsera mera VI

Allmänt, Fritid, Barn

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd nr 23

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp