Anläggning Ridhus 2019!

DGjumping

Trådstartare
Kaosartad start när montageteamet för gjutning kom upp, det konstaterades att den ritning vi fått från leverantören var totalt felaktig och schakten har fått ändra på i stort sett alla plintar. utöver detta så har det varit helsnurrigt med leveranser som kommit i tid och otid med tunga artiklar, en långtradare på 24 meter körde fast på gården och vi fick hjälpa den att backa i bäckmörkret. ja herregisses... om det fortsätter så här så kommer jag få grå hår väldigt tidigt.
 

DGjumping

Trådstartare
8147DE9C-64D1-4377-9B50-C418F8443F71.jpeg

Ny vecka och nya tag, möte med alla inblandade i eftermiddag för att räta upp allt efter förra veckans fiasko. Schakten har jobbat på som attan och tack vare dem så är vi ändå rätt bra i fas, nu ska bara ridhusleverantören börja samarbeta lite också.
 

DGjumping

Trådstartare
Halloj! Har glömt att uppdatera! Allt är klart, upptäckte att jag bara har filmer från ridhusets insida så jag lägger upp bilder på det under veckan, men här ser ni utsidan i ljus och mörker:)
 
@DGjumping Ser verkligen fint ut på kvällen när det är upplyst inne i ridhuset. Fanns det någon särskild anledning till att det blev just det måttet?
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

  • Hög ljudsignal

Allmänt, Fritid, Barn

  • Covid-19 del 8

Hund, Katt, Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp