Vad gör vi? Del 102, CII

Status
Stängd för vidare inlägg.
Fantastiskt vacker promenadväg hem
Men nu är jag slut
Knäna rasslar som om det var grus i dem och höften värker
Men andfådd blev jag inte trots raska 4km
13A737A4-17BE-4CF6-8C98-A77D3AE0FF67.jpeg
 
Det finns dom som aldrig tvekar att tycka att det man gör är fel, hur man än gör. Lägg ingen energi på dessa personer.
Svarar man artigt på de frågor man får kan man inte samtidigt prata för mycket. Då måste den som klagar faktiskt bestämma sig om den VILL ha svar på frågorna eller ej och det är inte ditt fel (eller problem). Så ta inte åt dig av en sådan person är mitt råd, gör som en hund - pinka på det och gå vidare!
Så ser jag det (utan att veta någon bakgrund annat än det du skrivit ovan). :heart
Yep. Så är det enligt vissa personer. Bäst är att begränsa kontakten med dem så mycket som det går. Jag vet inte hur många gånger jag fått höra att jag är "för mycket" av allt möjligt och jag har hört både "för pratig" och "tråkigt tyst". I sällskap av personer som tycker om mig för att jag är jag så blir det aldrig så och det är otroligt skönt.
Det finns ingen bakgrund, jag var (och är) ny i gruppen så detta var det första som hände när jag kom in i gruppen.

Jag förstår att jag inte kunde fått personen att bli nöjd hur jag än hade gjort. Men det är sånna här saker som får det lilla självförtroendet jag har att blåsa iväg med vinden.

Jag lär inte bli långvarig i den gruppen om det fortsätter så här. När jag ändå har valet att vara med personer som gillar mig för den jag är så tänker jag ha så lite kontakt som möjligt med folk som inte gör det. Men det är svårt att hitta en grupp med endast "bra" personer, det finns alltid någon som inte tvekar för att klaga på allt, alla, ingen och inget.
 
Jag har sett att så många lägger ut bilder på svamp man plockat. Tänkte gå ut och hämta på mina ställen från förra året. Men vildsvinsasen hade bökat sönder marken på alla ställen. Fick med mig noll svamp hem.
Plockade lite vildhallon och en jäkla massa fina blommor istället.
Planterat och grejat i rabatten med. Sen satt jag och Vovvi i solnedgången och mös i trädgården. Love this place! ❤️
Borde städat infor gäster. Men går upp tidigare imorgon ist. Sjukt trött nu!
 
Vi har precis kommit fram till att det finns en likhet mellan saft och alkohol. Vissa av oss påverkas snabbare/lättare än andra :D. Detta grundas på följande:

Min bror - jag är yngst här
Pappa - nej, det är bebisen i magen, den är tre månader
Papps tjej - nä, den är minus sju månader för den är ju inte född än... ellerhur? Godisklubba, visst är bebisen minus sju månader?
Jag - nja, är bebisen tre månader bör den ju vara minus sex månader och inte sju
Pappas tjej - hahah, juste ja

Andra blir fulla på alkohol, men inte vi. Vi blir vi fulla på saft, vilket gör att vissa av oss inte kan räkna enkel matematik :up:😂
 
Usch, det har jag med varit med om. Riktigt otäckt! Jag är glad att min häst var så cool, hon bara stod och tittade i ett snett släp.
Vi har ett nervigt fullblod 😎 Men dottern var med så vi lastade ur fort så de gick och betade en timme längs en grusväg.
 
Har kommit på att jag är för dåligt allmänbildad. Därför har jag tänkt mig att jag ska ha ett dagligt ämne att fördjupa mig i. Idag har jag snöat in på Boerkriget. Dessutom har jag tänkt att jag måste gå på minst tre museer/utställningar i veckan.
Dessutom har jag köpt detta spel och pluggat in samtliga frågor 😅🤷🏼‍♀️

33317


Dock var jag nyss på middag med några vänner på ett mexikanskt hak och mellan alla margaritas styrde jag OSÖKT in alla samtal på allmänbildande ämnen. Jag bara ”jo men på tal om inte det, vet ni vilka tre svenska drottningar som inte har haft adlig börd”.
 
Senast ändrad:
En gubbe påpekade idag just detta. Min oförmåga att åka säkert i rulltrappa :rofl:
Nu blev jag nyfiken.... Vad gör du i rulltrappor som inte är säkert :confused: ???

Som liten hade jag någon slags rulltrappefobi - tyckte att de var jätteläskiga och VÄGRADE åka :eek:. TUR att jag har lyckats bota den, tänkte jag när jag var i Stockholm förra veckan och åkte de suuuuuuperlånga rulltrapporna upp från pendeltåget :laugh: !
 
Nu blev jag nyfiken.... Vad gör du i rulltrappor som inte är säkert :confused: ???

Som liten hade jag någon slags rulltrappefobi - tyckte att de var jätteläskiga och VÄGRADE åka :eek:. TUR att jag har lyckats bota den, tänkte jag när jag var i Stockholm förra veckan och åkte de suuuuuuperlånga rulltrapporna upp från pendeltåget :laugh: !

Jag står typ baklänges och balanserar på en fot i högklackat och babblar oavbrutet medan jag flaxar runt. Typ så. Lägg på ett par drinkar på det beteendet och du har en annalkande katastrof 😅😅 Idag påpekade snubben även att jag hade olämpliga kläder typ långa hängande partiklar som kunde fastna i maskineriet så att säga :p
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag är inne i ännu en (egentligen flera) omgång i vården och jag känner mig i sånt jävla underläge rent ut sagt. Som att ingen lyssnar...
2
Svar
24
· Visningar
1 928
Senast: Hazel
·
Samhälle Jag startar en ny tråd eftersom ämnet kommit upp i flera andra trådar (så mod inte skäller på oss :angel:). Så, vad säger Buke...
19 20 21
Svar
402
· Visningar
18 051
Senast: MJLee
·
Skola & Jobb Jag behöver få input över hut jag ska göra, så skapar en tråd. För ett år sedan fick jag ett jobb inom kommunen med hjälp av lönebidrag...
2
Svar
35
· Visningar
2 206
Senast: Enya
·
Relationer Hur mycket är egentligen värt att offra för kärlek? Är 38 år, har varit tillsammans med min pojkvän i ett år. Han bor 1 timmes bilfärd...
5 6 7
Svar
132
· Visningar
12 656
Senast: Ramona
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp