Kropp & själ Positiva tråden

Tjoho, jag har hittat en dokumentär om späckhuggare jag inte sett innan. Älskar späckhuggare, hästar, hundar och späckhuggare är mina favoritdjur. Späckhuggare är så otroliga, älskar, älskar, älskar dom:love:

Dessutom påminner en av ungarna mig så mycket om min unghund, hon ställer till med en massa saker för att hon vill leka hela tiden, hon leker med allt och i lägen och glömmer bor sig mitt i en jakt på byte för att hon hittar rolig sand eller fint sjögräs. Jag sitter och skrattar åt henne här hemma i karantän. Bra start på dagen alltså.
 
Vilket väder idag! :love: Sitter hemma och jobbar, så jag kunde gå ut på lunchen och njuta med hästarna. Ska jobba sista timmarna ikväll, så jag kan ta mig en ridtur om en timme.
 

Mineur

Moderator
Det ser ut som att jag kommer att få tillbaka de 2500 kr jag la på tågbiljetter till London, en resa som nu naturligtvis inte blir av. Jag har hela tiden trott att jag inte skulle få pengarna tillbaka eftersom det i princip är jag som väljer att inte resa, men nu fick jag ett mail där det står att tågbolaget själva valt (nåja, valt och valt...) att ställa in turen vilket bör innebära att jag har rätt att få pengarna tillbaka.
 

Just nu

  • Vad händer efter Corona?

Hästfolk

Hästvård

  • Ekvint corona

Träning

  • Tömkörningstråd!

Utrustning

Hästavel

  • Föl 2019

Tävlingsgrenar

Allmänt

  • Vad händer efter Corona?

Hem & Hobby

Barn

  • Vinterföräldrar 17/18 del 7

Hund

Katt

Andra Djur

Bukefalos

Hästnyheter

Upp