Vad gör vi del CXXV

Status
Stängd för vidare inlägg.
Lite irriterad över att en av apelsinerna hunnit mögla, den låg på diskbänken typ en dygn knappt... Hur snabbt sprider sig mögel inne i en apelsin? Just denna har redan gått döden tillmötes i soppåsen, men generellt? Nu var ungefär 25% av den möglig (som jag kunde se). Hade det gått att rädda någon del av den?
 
Insåg precis att bukes kattkollektiv skulle avsky mig som matte, jag tar noll hänsyn till om katt ligger bekvämt på mig om jag måste flytta på mig eller om de ligger på något jag ska ha 😂
20210221_191757.jpg
Tur Flinget är van och tycker matte är bäst ändå 😁
 
Haft möte med vården och kommunen och kommunen vägrar genomföra det vården bestämt för att de tycker det är orimligt. Så vården fick vika sig.
Känns så skönt att kommunen såg det på samma sätt som jag utan att jag ens behövde yttra mig om det. Äntligen fick jag svar på att det kanske inte är jag som är oresonlig.

Sjukt trött dock då jag efter min vakna natt på akuten knappt lyckats sova något. Så förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll då jag ska vara hos tandläkaren kl sju imorgon bitti..
 
Som sagt, jag skulle inte säga att jag inte ville ha skador på henne... gamla skadorna har gått upp och något nytt bak :(
Hästen var inte alls glad över att ha främmande folk som skulle bestämma över henne och blev mycket sur, så vad det är bak vet vi inte.
Vid sådana här tillfällen hade det varit trevligt om hon hade varit en såndär välhanterad snäll gammal travare :angel:

Nu är hon dock på transporten, det behövde diskuteras lite först :meh:
 
Mitt självförtroende sviktar rejält just nu, och börjat tvivla på mig själv om de här verkligen är rätt väg att gå. Jämför mig själv med alla andra hela tiden vilket man inte borde egentligen samtidigt som jag tänker att de kanske är fel på mig.

Suck just nu känner jag bara för att dra något gammal över huvudet och skita i allt. Jag sliter som ett djur med mina studier men teori är en sak praktik är en annan. Kanske är de som sagt något fel på mig, för att jag själv inte vill ha några barn men tycker de är roligt och jobba med barn. För helt ärligt så är jag inte säker på att jag vill ha några 🤷🏻‍♀️ och alltid varit så, vill inte att om jag får några att de ska växa upp som jag gjorde för jag är fruktansvärt rädd för att arv och miljö spelar för stor roll här. Trots att min mamma är den mest kärleksfulla och omtänksamma människa jag känner. Nej mitt självförtroende har nog fått en rejäl knäck, och de är kanske mitt största problem tvivlet på mig själv att jag inte kan/fixa saker.

Så nu bryta ihop och komma igen, får hinka lite kaffe innan de är dags att laga mat.
 
Efter jobb och ett par ärenden blev det stallet ikväll i lugn och ro; fixade boxen och borstade pållan som tuggade nöjt på sitt insläppshö, mys 🥰. Sen blev e-handlingen gjord före dusch och kvällis till Farmen och Torpet :). Dock tar de nu en plockavgift, lite trist. Men ändå värt det i dessa tider!
Upptäckte avgiften när jag skulle betala veckans handling. Jag blev rätt sur, inte för att de tar en avgift men för att det inte fanns någon info över huvud taget på sidan.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Tjatter Corona i Stallet Stall Vårlyckans ridskolechef Christian Grey, har länge ignorerat alla Coronadirektivt och ridskolan har efter...
40 41 42
Svar
836
· Visningar
13 778
Relationer Det gäller min bror. Varning för rörigt iinlägg Vi i familjen misstänker att han börjat droga eller har något annat "fuffens" för sig...
2 3
Svar
42
· Visningar
3 638
Relationer Hej Buke.. Anonymt nick för ja, privata grejer och så. Frågorna: Hur vet jag att jag inte vill ha barn? Hur gör man för att avsluta ett...
2 3
Svar
55
· Visningar
3 343
Relationer "Tjära Bukes relationsråd, jag har ett problem!" Nytt jobb sen ett halvår tillbaka, en chef som jag känt länge då både han och jag har...
7 8 9
Svar
161
· Visningar
13 320

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Rund kattdam
  • Akvarietråden lll

Hästrelaterat

Upp