Övr.Allmänt Vädertråd

em76

Trådstartare
Hur är vädret hos dig? Vad tycker du om vädret?
I Nydala (Värnamo) är det nu 18 grader, blåsigt och grå moln. För några timmar sedan en hagelskur, sedan solsken. De senaste veckorna har det varit mycket skurar och blåst och svalt.
Jag skulle gärna ha en period med uppehåll, svag vind och lite värme (men inte över 25 grader).

Nu började det regna/hagla.
 
Här i byhåla utanför Falun är det halvklart vilket vore väl ok om det inte blåste så vansinnigt. Jag är väldigt less på detta sabla blåsande :meh:
 
I åre regnar det och solen kikar försiktigt fram emellanåt. Kalla vindar ifrån väst 8 grader när jag åkte till jobbet imorse och gissar på att det inte är mycket varmare nu.
De dagar vi haft varmare än 15 grader den här sommaren kan jag räkna på en hand :meh:
 
Här i centrala Halland är det en riktigt fin kväll. Klar himmel, mer eller mindre vindstilla, nånstans runt 12-13 grader nu.
 
Nordligaste Jämtland, 8,0 och rätt kalla vindar. Jag och min eksemhäst är väl troligen de enda som tycker att det är helt ok.
Jag har med åren blivit bedrövligt dålig på värme. Förresten är Ludvig Hund också helt tillfreds.
 
Vi har haft lite halvmolnigt och rätt svalt. Närke.
Men sista tiden har verkligen varit full av storm. Det har varit 22-23 grader men blåst full storm så det har ju varit kallt ändå. Rejält stora trädgrenar har rasat ner här. Så om det bara slutade blåsa så förbannat vore jag nöjd
 
Utanför Ljungby (Småland) har det varit riktigt varmt idag. Och vindstilla :nailbiting:

Jag tål inte sol och värme så det här har varit en alldeles underbar sommar för mig.
Idag var det dock alldeles för varmt (21,5 i skuggan) så både jag och hästen blev genomsvettiga när vi var ute på ridtur.
 
Vi har haft SKRÄPVÄDER länge...:mad: Jag börjar oroa mig för att höskörden ska bli dålig i år...igen.. (Nä, jag är inte höbonde, dock kund). Här om morgonen var det 8 grader "varmt" och fuktigt på fönstren. Som när det är höst ungefär. Känns som om vi skippat juni, juli, augusti och hoppat direkt från maj till september/oktober. Just idag är det dock drägligt, med ca 20 grader och lite solglimtar då och då...

Glömde: Älmhult
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

Allmänt, Fritid, Barn

Hund, Katt, Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp