Övr. utrustning Shoppingtråden del 4

Vet du om det gäller deras ridbyxor också? Hur pass mkt för stora var tröjorna? Mer än en storlek?
Jag upplever att de som det står är stora får man gå ner en storlek på. De som det står är normala har jag samma storlek på som på "vanliga" kläder.
Har två par ridbyxor därifrån, ett par 36 som beskrivs som normala i storleken, ett par 34 som beskrivs som stora i storleken. De sitter ungefär likadant på mig. Har typ 27 i tumstorlek på vanliga jeans.
 
Förlorar mitt förstånd typ.
Vill ha tag i ett schabrak i storlek shetland. Vill ha ett marinblått, helst med gul passpoal. VAR kan jag tänkas hitta det?
 
Jag var så nöjd med mig själv som fyndat ett Amigo regntäcke begagnat. Trodde jag!
Stod ”ofodrat täcke” i annonsen och jag bara antog lite slarvigt att det var ett regntäcke, men det var ett ofodrat stalltäcke :angel:

Så nu har jag beställt ett nytt Amigo Hero 6 också ;)

Hade en ordentlig shoppingrunda häromdagen. Bett, benskydd, tömmar, ny sadelgjord med ringar både i mitten och på sidorna mm.
 
Har köpt en häst till så givetvis "behövde" jag lite nya fina saker till den. :love: Ny grimma och grimskaft, ett jättefint fleecetäcke med maggjordar och sån fläta till svansremmen, Horseware svettäcke samt ett Horseware regntäcke, hästgodis, Dyón träns, martingal +lite annat smått och gott. Behöver ev en ny sadelgjord också pga pållen är lite mager så ingen av mina sadelgjordar passar den just nu.
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp