Läste att orkanen Irma uppgraderats till högsta nivån 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag äter inte rött kött och jag tror att det antagligen inte är bra att frysa in mat som är gjord på sojafärs (som ju köps fryst). Sallad känns ju mest som luft och jag tror inte det mättar något alls så det kvittar ju om man äter det eller inte. Det tar bara en massa tid att göra. De enda sallader jag äter är de med substans, d.v.s. pasta, mathavre, oliver, fetaost och som då är själva huvudrätten. Nu är dock salladssäsongen över för min del. Jag måste ha varm mat nu.@Magiana Lasagne, köttfärssås och korvstroganoff är sånt jag själv gillar att göra om jag behöver matlådortar inte evigheter att göra, går bra att frysa ner och gott att värma. Kan ju vara alternativ att ta sig den tiden för att ordna lite sånt att variera färdiga måltider med.
Jag håller ju på att försöka gå ner i vikt, och jag försöker helt enkelt få in mer sallad I portionerna (jag avskyr salladsblad så när jag säger sallad är det babyspenat, rödlök, gurka, majs, paprika, tomat och ibland fetaost som jag blandat), fylla på med mer protein, tex äta mer köttfärssås och lite mindre pastaKan ju inflika att jag inte äter bönor och sånt "tjafs" heller, utan jag får göra så gott jag kan med det jag äter.
Angående 2 kg upp, det kan jag tyvärr gå upp i bara vätska på några dagar, så häng inte upp dig för mycket på det, även om det är svårt att låta bli. Och @cili säger kloka saker som vanligt![]()
En jäkla massa grönkål"chips"J
Någon som förresten vet vad man kan göra med grönkål? Jag har råkat odla en massa grönkål och tycker egentligen inte om det mer än som långkål till jul.
Fast jag gillar inte grönkålschips. Jag har provat att äta det och uppskattar det inte.En jäkla massa grönkål"chips"
Dela i mindre bitar, marinera lite i kokosolja, flingsalt och chiliflakes
In i ugnen på 200 grader, akta så de inte bränns.
Ta ut och låt rinna av lite på hushållspapper och smaka av med mera flingsalt
Medan du tänker kan du frysa in den. Bara repa av och stoppa i plastpåsar. Det ger lite respitNågon som förresten vet vad man kan göra med grönkål? Jag har råkat odla en massa grönkål och tycker egentligen inte om det mer än som långkål till jul.
Egentligen borde jag kanske sluta odla. Jag orkar visst inte riktigt ta vara på det jag odlar. I år har jag knappt ätit något av det jag har i trädgården. Det suger.Medan du tänker kan du frysa in den. Bara repa av och stoppa i plastpåsar. Det ger lite respit
Själv använder jag den inte så mycket heller men odlar för att avkomman vill ha. Det hamnar i min frys och bli oftast lite över.
Jag har haft ner den som utfyllnad i köttfärsröror, gjort soppa, fräst lite ihop med lök och gjort omelett.
Det går också att överleva40 och 44 går att överleva också![]()
Vi får väl se hur det går med 45
![]()
Någon som förresten vet vad man kan göra med grönkål? Jag har råkat odla en massa grönkål och tycker egentligen inte om det mer än som långkål till jul.
För omväxling skull så håller jag med dig,även om jag struntar i blodet men sprutanJag sa att jag föredrar att dö framför att ta ett blodprov. Det känns mycket lindrigare. Då slipper man må dåligt för man känner ju inget när man är död.
Det lät o skaka här med,men jag skyllde det på helikoptrarnaDet smällde till som fan här hemma igår, fönstren skallrade osv. Enda rimliga förklaringen tänkte jag var åska, men det verkade inte göra. Sa till exet att "katten hörde det också!" för att försöka understryka att jag inte var galennu läste jag att det var ett jordskalv med epicentrum bara några km bort! Jag var inte galen!!! haha
Då kan du o jag sitta i ett hörn.Hm, bra. Då får jag alla räkorna (lamm vägrar jag)
Jag har ätit den ruttna fisken också och känner inget behov av att göra det igen.
En jäkla massa grönkål"chips"
Dela i mindre bitar, marinera lite i kokosolja, flingsalt och chiliflakes
In i ugnen på 200 grader, akta så de inte bränns.
Ta ut och låt rinna av lite på hushållspapper och smaka av med mera flingsalt
För rödbetschips? Ja absolut.Åååh, jag måste ha grönkål! Det verkar inte ha kommit till butikerna här än..
I väntan tänkte jag göra rödbetschips, men jag har ingen olja hemma. Är det okej att åka en mil för att köpa olja?