Bukefalos 26 år!

Vad gör vi? Del CLVIII

Status
Stängd för vidare inlägg.
Försöker förklara för en usa-kompis att många i Sverige inte använder kontanter och att vi skickar pengar till varandra genom en app som heter swish (och att pengarna kommer fram direkt). Det låter nog helt pårökt enligt usa-kompisen 😂

Fast aven om vi fortfarande har kontanter och det inte ar svart att fa tag pa ar det manga har som bara anvander kort ... och vi har mer an en app som liknar "swish" och man skickar pengar via.
 
Funderar på om jag kan ta ut min kyckling ur ugnen nu, den har varit där i snart 2,5 timme 😂 Men den var djupfryst från början och bitarna låg ganska tätt (Stinas kyckling).

Varför fortsätter jag köpa kyckling?! Är ju nojig deluxe :rofl:
 
Funderar på om jag kan ta ut min kyckling ur ugnen nu, den har varit där i snart 2,5 timme 😂 Men den var djupfryst från början och bitarna låg ganska tätt (Stinas kyckling).

Varför fortsätter jag köpa kyckling?! Är ju nojig deluxe :rofl:
Provskär i kycklingen. Om det kommer klar vätska ur köttet är den klar. Rosa och röda nyanser = fortsätt i ugnen. Kommer det ingen vätska är den överkokt och torr ;)
 
Funderar på om jag kan ta ut min kyckling ur ugnen nu, den har varit där i snart 2,5 timme 😂 Men den var djupfryst från början och bitarna låg ganska tätt (Stinas kyckling).

Varför fortsätter jag köpa kyckling?! Är ju nojig deluxe :rofl:
Stick i de tjockaste delarna och se om saften som siprar ut är klar i färgen. Har du stektemometer sp skall innertemp på hel kyckling vara 75 grader.

Hel kyckling seker jag nästan alltid a Diavolo, det går lite fortare och blir godt om man gör ett smör med pressad vitlök, timjan, salvia och citron och stoppar in under skinnet.
Good Luck!🤗
 
Provskär i kycklingen. Om det kommer klar vätska ur köttet är den klar. Rosa och röda nyanser = fortsätt i ugnen. Kommer det ingen vätska är den överkokt och torr ;)
Haha, det var vätska i botten men eftersom det är marinerat är den ju färgad… dock släppte köttet fint så den verkar vara klar! :up:
Köp stektermometer!
Ja men det borde jag verkligen göra!! :rofl:
Men den lagar man väl alltid från djupfryst? Ja, den borde vara - mer än - klar vid det här laget :) !
Ja, det verkar så :D
Stick i de tjockaste delarna och se om saften som siprar ut är klar i färgen. Har du stektemometer sp skall innertemp på hel kyckling vara 75 grader.

Hel kyckling seker jag nästan alltid a Diavolo, det går lite fortare och blir godt om man gör ett smör med pressad vitlök, timjan, salvia och citron och stoppar in under skinnet.
Good Luck!🤗
Svårt som sagt med färgen eftersom det är marinerat… men den var nog klar. Lite… för klar… :bag:
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

Kropp & Själ Alltså, jag blev biten av en broms (tror jag det var) i söndags. Uppe på armen. Är känslig för insektsbett men äter redan...
Svar
7
· Visningar
738
  • Artikel
Dagbok Det har varit väldigt roligt att ha hund i huset. En som alltid är glad liksom. Varit tre blöta dagar. Herregud vad det har regnat...
Svar
2
· Visningar
389
Kropp & Själ Är det någon här som har erfarenhet av Ockelbosjukan? Jag fick diagnosen i mitten på augusti och jag skulle gärna höra andras...
Svar
13
· Visningar
1 857
Relationer Varnar ifall det blir luddigt, vill ventilera lite. Är det fler än jag som kan känna sig så otroligt ensamma, speciellt under högtider...
Svar
18
· Visningar
1 188

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Tämja vildkatt? Råd och hjälp!
  • Annonsera mera hundar

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Fanta Orange eller Zingo Apelsin?
Upp