Etiska nämndens beslut om hingsthållaren

B

Båbbe

Va? Har Islandshästen kommit idag? Då måste jag ju åka förbi föräldrarna och hämta den på vägen hem...
 
J

javill

Jaså!? Kom Islandshästen idag då alltså? Antar att styrelsen fällt sin dom nu då...
 
Jag har fått min! Trodde faktiskt inte att SIF skulle gå ut med namn eller ta upp fallet öht, men tänk så fel jag hade!
Eloge till SIF faktiskt!
 
ja det var bra gjort!

Jag såg i artikeln om ordföranden att SIF tagit upp det här med Idrottsförbundet och håller på och diskuterar... Det är ju bra!
 
På ett annat ställe i tidningen står att överklagandet av ett beslut fattat ett visst datum avslogs, eftersom ärendet var korrekt handlagt.

Alltså är det tydligen så att det som kan överklagas är etiska nämndens hantering - inte beslutet i själva sakfrågan.

mandalaki
 
Personen ifråga är avstängd med omedelbar verkan, står det. Fyra sidor längre fram i tidningen förekommer personen i en annons där SIF gör reklam för/rekommenderar utbildade id-kontrollanter och microchipmärkare. Hoppas att det är en redaktionsmiss. En person som blivit utesluten skall väl inte samtidigt marknadsföras/anvisas av SIF :devil: ?????
 
Det var klantigt av dem. Hoppas att det är en miss, eller så är det tyvärr så att det är ont om ID kontrollanter& chipmärkare och det därför är bra att ha honom kvar på den fronten. MEN är inte detta något som även veterinärer utför?

Hursomhelst verkar ju det lite lustigt att han får var a kvar på vissa fronter och inte är TOTALT avstängd. De kanske inte har hunnit ta ställning i alla frågor i frågan sas.
 
Ja nu är jag med: Det var väl den där historien om att personen ifråga hade gjort sååååååååå mycket för SIF att denne borde få fortsätta trots den här incidenten :eek: och att man från SIF:s sida kunde tänka sig personen välkommen tillbaka efter avstängningen :eek:

Finns Islandshästen (tidningen) att köpa i en välsorterad pressbyrå :d :devil:
 
Jag tror att Elin har myglat till sig ett ex innan själva utgivningsdatumet, man har alltså "läckt" ett ex till henne i förväg :eek:........
 
A

AlexH

ja vad bra att man nu fick reda på vem det var ...vet vem han e och han bor inte så långt från mig har träffat han och man tycker han verkar redig ...men man ser vad fel man kan ha . Starkars häst!! :bump:
 
S

Sammets_rosa

Han har ju sin hingst tillsalu...läcker skäck. Tycker att det är otäckt, har åkt förbi orten där han bor många gånger på sistone och nu kommer man ju inte precis att bara tänka på Astrids Emil och hans hyss när man kör genom orten. På ett vis är det synd, hur stor chans är det nu att Tyr någonsin kommer till Sverige igen... :confused:
 

Liknande trådar

Islandshäst Hej, jag börjar bli riktigt förtvivlad :cry: Har en liten islandshäst med väldigt kort rygg, ca 36cm sadelläge, hög rumpa, obefintlig...
Svar
6
· Visningar
1 577
Senast: Gotthard
·
Samhälle https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LA7429/svenska-hallbarhetsfonder-bidrar-till-skovlingen-av-amazonas Det finns vissa här som sagt...
Svar
0
· Visningar
311
Senast: MJLee
·
Samhälle Jag postar en ny tråd för ett inlägg som nedan bör man bemöta. Först så gav du mig en varning för att jag gav ett exakt referat av vad...
71 72 73
Svar
1 449
· Visningar
61 663
Senast: turbofling
·
  • Artikel
Hästnyheter Dagens nämnd hade en gedigen lista av ärenden och många beslut fattades. Bygglov lämnades för Färjestadsskolan som rivs och byggs om...
Svar
0
· Visningar
212
Senast: Gunnar
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyrsnack 15
  • Stora shoppingtråden
  • Bruksprovet 2023 (SWB)

Omröstningar

Upp