Bukefalos 25 år!

Störiga saker vi stör oss på, del 17

Åkte i god tid till centralstationen i fredags, hade köpt 1:à klass åt mamma och det var skönt att inte stressa men tråkigt att hon skulle åka. Får värsta chocken när jag kommer fram, hälften av parkeringsplatserna var borta, totalt kaos där de var kvar.

parkeringsvakten kommer och kaoset blir totalt, folk försöker åka och jag och andra parkera. Fickparkerar med minsta möjliga marginal till de andra bilarna, det var både skohorn och glidmedel för att få plats. Tar en evighet att lösa biljett och jag står så tight att det är trångt att lyfta ur väskan.

Säger åt mamma att skynda sig så kommer jag efter. Springer om henne, viftar var hon ska få men sen missar hon när jag tar hissen ner till perrongen och jag ser inte det utan tror hon kommer efter.

jag springer över perrongen, ropar till tågvärden och ser inte skymten av mamma. Frågar om de kan hålla tåget lite, lämnar väskorna och springer till hissen igen. Hittar mamma vid rulltrapporna, vi skyndar oss allt vi kan men hon går med kryckor och har värk.

hissen ner till en tom perrong. Jag förstår att de har tider att hålla, det var vi som var försenade pga parkeringskaoset. Mamma får vänta vid hissen, jag hämtar hennes saker och vi tar hissen upp igen. Hon får vänta medan jag hämtar bilen, som står för sig själv och massor med lediga platser runt omkring. 🤬

bara att åka hem, bokat ny 1:à klass till henne på måndag men då blir det taxi och grannen som följer henne till tåget och de åker tidigt ifall det är mycket köer. Jag hoppas jag hinner hem från jobbet för att krama henne adjö. 🥺
 
Stör mig att jag läste något på FB som handlade om EM dressyr och hade precis börjat läsa, råkade komma åt en av knapparna på musen och då backade sidan till föregående sida och när jag hoppade tillbaka framåt igen, var inlägget väck och jag kunde inte komma på va den som lagt upp det hette och det retar mig att jag inte fick veta va de gällde.
 
stör mig även på vaktmästaren, anmälde förra måndagen (6/9) att jag hade nästintill stopp i avloppet i en av diskhoarna i köket. De skulle kolla på det, inget händer på hela veckan. Vattnet rann fortfarande inte undan.
Idag ringde vaktis och undrar när jag är hemma, är ledig nu på torsdag men ska åka kl 12 och är inte hemma sen. Vaktis ville slippa ta me nycklar, när jag ringde till hyresvärden och anmälde frågade de om de va okej om de gick in med nyckel...

blir inte klok på det, var likadant en annan gång också..... jag kommer inte kunna va hemma å passa om vaktis inte dyker upp på fm på torsdag, ska till sjukhuset kl 13 å måste åka 12....
 
På att jag liksom inte bara kan ge fan i trådar om autism fast de får mig att må piss eftersom det alltid ska vädras unkna åsikter och internaliserad funkofobi. Blä.
Samma här. ❤️

Känner väl att så länge folk pratar om sina egna drag av autism är det en sak men så består hälften av inläggen om någons kusin som beter sig annorlunda och radar upp fördomar. Då blir jag fan ledsen i magen alltså.
 
Stör mig på att pendeltåget åker långsammare än vanligt så jag missade bussen till jobbet, så får vackert vänta på nästa buss och kmr behöva byta om fort som attan.
 
Felkod på biljäveln, igen! :arghh:

Jag har nyss pratat med verkstan så jag ska åka dit direkt när jag slutar så ska de se om de hittar något. :cautious:

Jag som trodde jag skulle slippa en massa trassel när jag bytte bil och hade gjort ett klipp med den här. Enda gemensamma nämnaren verkar vara att det var en ganska kylig morgon, lovar ju gott inför vintern. :(

:turd::turd::turd:
 
Rubriken "Folk i min närhet har börjat oroa sig" i Ab.
Bilden visar en högst normalviktig kvinna, som anser sig överviktig och tydligen hennes omgivning också :mad:

S å :devil: onödig kroppshets. Jag som trodde i min enfald att det höll på att vända... :rolleyes:

Jag såg den också! Jag funderade verkligen över vad de började oroa sig för? Hon såg fullständigt normal ut.
 
Jag såg den också! Jag funderade verkligen över vad de började oroa sig för? Hon såg fullständigt normal ut.
Jag såg den med. Men tolkade den (utifrån hur de andra bantningsannonserna brukar se ut) åt andra hållet - som att hon varit överviktig med gått ner så mycket, så snabbt att "folk börjat oroa sig". Och att det sen ska komma något klämkäckt: men jag använder ju bara XXXX! :D
 
Spotify i telefonen! :arghh: Den slutar spela min spellista om jag stänger telefonen, har jag något annat igång, tex buke, så är det lite bättre. Fast den slår ibland ifrån och appen måste startas om. Ända positiva är väl att jag just nu inte hör någon reklam. O_o
 
På att jag liksom inte bara kan ge fan i trådar om autism fast de får mig att må piss eftersom det alltid ska vädras unkna åsikter och internaliserad funkofobi. Blä.

Samma här. ❤️

Känner väl att så länge folk pratar om sina egna drag av autism är det en sak men så består hälften av inläggen om någons kusin som beter sig annorlunda och radar upp fördomar. Då blir jag fan ledsen i magen alltså.

Hoppas att jag ej bidragit till detta. Det är nog inte helt enkelt att prata om som anhörig heller.
 
Jag har blivit kontaktad av en tjänsteman på kommun som ska ansöka om ett ESF-projekt som i korthet innebär direkt konkurrens med vår verksamhet. Inga konstigheter, det får plats fler på marknaden och vi är glada över alla projekt som utvecklar branschen. Men han vill ha med vårt namn i ansökan, att vi står bakom projektet, för att ge det mer tyngd. Vi blev kontaktade för ungefär en vecka sedan och började prata om det internt, och fick sedan ett till mail med besked om att ansökan måste vara inne kl. 12.00 idag. Han skriver saker som att det är viktigt att vi inte är negativt inställda till projektet och att "vi inte skulle vilja sätta vår stämpel på det med hänvisning till att vi har en egen likadan verksamhet kommer företagen inte ha förståelse för". Vi har alltså blivit kontaktade med en veckas varsel, av någon som vill att vi sätter vårt namn på ett slarvigt beskrivet projekt som direkt konkurrerar med vår verksamhet, utan att de kan ge besked om vad det skulle innebära för oss. Förutom att det skulle konkurrera med oss?

Älskar när offentlig verksamhet har förståelse för privat verksamhet.
 

Liknande trådar

Samhälle Det här stör mig något enormt, om han får pengarna hoppas jag de går till offren...
2 3
Svar
52
· Visningar
2 202
Relationer Jag har laddat ner appen GoFrendly för att hitta lite nya bekantskaper. Men det finns ingen nära mig. En timme bort finns en del men...
15 16 17
Svar
334
· Visningar
17 317
Tjatter Ny tråd! Jag äter frukost och funderar på vad jag ska ha för kläder för att inte frysa i stallet.
97 98 99
Svar
1 965
· Visningar
50 172

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

  • Ny färg på olästa notiser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Betesdammsugare
  • Födda 2017 del 3

Omröstningar

Upp